By me & friends AB är det lilla företaget som växer med uppgiften. Våra uppdrag varierar från enstaka annonser, foldrar och reportage till större sammanhållna kampanjer där er identitet ges ett samlat uttryck i olika kanaler. Inget projekt är för litet – och det ska mycket till för att det ska vara för stort.

PR & kommunikation
Ibland är uppdraget enbart att förvandla befintliga strategier till effektiv kommunikation. Andra gånger är vi djupt involverade i våra kunders kommunikation och tycker till kring allt från kärnvärden till positionering. Vi kan även ta rollen som kommunikatörer för ett projekt eller en kampanj – lite som inhouse fast outhouse.

Kampanjer & koncept
Vi kopplar gärna ett grepp om helheten. Genom åren har vi i nära samverkan med våra kunder utvecklat kampanjer och koncept där vi har ansvarat för allt från idé, form och budskap till projektledning och genomförande. Utveckla idéen, strukturera och få ihop helheten. För oss handlar inte innehåll bara om att sätta ord på saken, vi vill skapa en identitet där formspråk och budskap går hand i hand.

Film & on stage 
Under 2019 var det ett flertal uppdrag innebar produktion av rörligt material för olika plattformar. Bland annat har vi producerat en realityserie med 360-teknik Hör gärna av er så berättar vi mer. Du kan se serien här, Tro, hopp & hästar > 

Foto
Med bilder skapas rätt känsla i en produktion. Vi har dels vårt eget bildarkiv att välja ur, men ibland räcker inte det och då skräddarsyr vi en fotografering.